• Lyse og rummelige lokaler
  • Topmoderne styrke- og cardioudstyr
  • Cirkeltræning
  • Centralt beliggende i Kolding
  • Gode P-forhold

Fit&Sund Fitness Kolding

Så mange styrketræner lige nu:

Trænende på hold eller hos Fysioterapeuten:

Se graf for gennemsnitlig antal trænende her

Så snart restriktionerne tillader det - åbner Fit&Sund Kolding og vi melder datoen ud.

"Bemærk: Som følge af regeringens pressemøde tirsdag den 23. marts forlænges restriktionerne for fitness til ultimo maj 2021. Vi holder os løbende opdateret om yderligere udmeldinger fra regeringen."


Beskrivelse af huset

Vi er ikke bare et fitnesscenter, men et fitness- og sundhedshus. Her er plads til alle - fra junior til senior og alle derimellem.

Hos os kan du træne, uanset du er nybegynder eller topatlet. Prøv et af vores mange hold eller det topmoderne styrke- eller cardioudstyr. Derudover har du adgang til cirkeltræning og flere funktionelle træningsområder. 

Sundhedsfagligt team står klar

Vi arbejder ud fra vores kerneværdier: sundhed, viden og nærvær. Hos os finder du en helhedsorienteret tilgang til sundhed og træning. Derfor finder du også fysioterapeuter og personlige trænere i huset. Vores mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet. Vores ønske er, at vores hus bliver dit 3. hjem.

Moderne fitness i Kolding midtby

Fit&Sund Kolding er et gennemrenoveret og moderne fitness- og sundhedshus på 1.700 m2 med en unik stemning. Huset ligger i Kolding midtby, og du kan parkere lige ved døren. 

Se medlemspriser
Huset tilbyder

Vælg en aktivitet herunder, som du vil vide mere om eller booke dig ind på

Find dit medlemskab

Det er vigtigt med det rette match, find dit herunder

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre