Velkommen til Fit&Sund
Vejle

Velkommen til Fit&Sund Vejle. Vi er meget mere end bare et fitnesscenter. Vi er dit lokale fitness- og sundhedshus, og vi arbejder ud fra vores 3 værdier: sundhed, viden og nærvær. Sundhed er bl.a. varieret træning. Derfor tilbyder vi styrke- og holdtræning, programlægning og målrettet træning på dine præmisser.
Hos Fit&Sund har vi et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, som gerne hjælper dig på vej uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

I vores café er alle velkomne, og her kan man opleve den magi, der opstår, når medlemmerne hygger sig med en kop kaffe og skaber et levende fællesskab i huset. 

Fit&Sunds mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet. 

Fit&Sund Vejle er et lyst og venligt hus, der ligger centralt i byen. Lokalerne deles med FYSIO Danmark, hvilket giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tale med en autoriseret fysioterapeut eller at fortsætte træningen efter endt behandling. Her er et bredt udvalg af træningsredskaber til almindelig træning samt til specialtræning.

Maja Schlebaum
Husleder
 • 42 37 10 01

 • Sjællandsgade 23a
  7100 Vejle

 • Åbningstider:

  Hver dag kl. 5-23
 • Receptionsbemanding:

  Mandag-torsdag 8-12 og 15-18
  Fredag 8-12
  Lørdag 9-12
  Søndag lukket
 • Se holdplan her

Faciliteter

 • Vejle

Seneste nyt

Tilbud i Vejle

Bliv medlem i Vejle

Vi vil elske at have dig som medlem i Fit&Sund.

Se mere her

Præsentation af Fit&Sund

Præsentation af ExerciseLab

Find det perfekte medlemsskab til dit behov!

 • Fit&Sund Standard (PBS)

  299 kr./md.

  Vores mest almindelige medlemskab, der giver dig fuld adgang til styrketræning, masser af holdtræning, personlig introduktion og programlægning, fri gæstetræning hos andre Fit&Sund-huse og meget mere!

 • Fit&Sund Familie (PBS)

  899 kr./md.

  Fire personer fra samme husstand opnår alle samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Oprettelsesgebyret betales kun én gang for husstanden.

 • Fit&Sund Studerende (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund studerende giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Har du et gyldigt studiebevis, har vi en super pris til dig!

 • Fit&Sund Senior (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund senior giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Derudover har du adgang til det unikke seniorfællesskab i vores SeniorKlub, som er en tryg og imødekommende social ramme omkring vores ældste medlemmers træning og hvor der bl.a. tilbydes særlig holdtræning samt sundhedsoplæg i vores cafe.

 • Fit&Sund Medarbejder (PBS)

  Ring for pris

  Medlemskabet til arbejdspladser, jobcenterbrugere m.fl. Dette medlemskab indrettes under en særlig aftale for hver arbejdsplads, jobcenter osv., der bestemmer hvilke særlige egenskaber, det pågældende medlemskab skal udstyres med.

bubblemedia