Core yoga for mænd

Vi starter igen den 16. marts 2020

• Er du mand, og suser du generelt gennem hverdagen med 180 km/t?

• Har du styr på styrke- og konditionstræning, men mangler at lave de der udstræknings- og stabilitetsøvelser? 

• Får du egentlig restitueret oven på din stressende hverdag?


Core Yoga for Mænd er et 8-ugers forløb, hvor du bliver guidet gennem nogle øvelser med fokus på smidighed, balance, koncentration, koordination, core-stabilitet og ikke mindst nærvær i de positioner, du befinder dig i her og nu. Og du bliver udfordret i at opholde dig i intense stræk, mens du fokuserer på dit åndedræt. 

Formålet med træningen er bl.a. at opnå øget bevægelighed i hele kroppen, så du bedre kan præstere i din dagligdag og styrke- og konditionstræning samt reducere eventuel stress i kroppen.  

Instruktøren, Lykke, lærer dig både stående, liggende og siddende yogastillinger. Selve programmet vil variere fra gang til gang, men mange stillinger vil gå igen, så du netop kan mærke, hvordan du udvikler og forbedrer din krop i de enkelte positioner og stræk.

Hver time introduceres kort med fokus på vejrtrækningen og de stabiliserende opspændinger omkring din kropsstamme. Herefter opvarmes rygsøjlen, så du bliver klar til de forskellige yogastillinger. Timen afsluttes med en kort afspænding.


risskov/lykke_hansen_011.png

Instruktør

Lykke Hansen er uddannet Yoga- og Pilatesinstruktør
samt Fysioterapeut.

"Jeg elsker at arbejde med mennesker og motivere dem til at bevæge sig, træne og generelt leve et aktivt, sundt og balanceret liv."

- Lykke 

 

Opstart

Mandag den 16. marts (og 8 uger frem)
kl 17 - 18 i sal 3. 

 

Pris

950 kr. for 8 uger.

 

 

Tilmelding

Henvend dig i receptionen i Fit&Sund Risskov på Ådalsvej 27. 

 

 

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia