Mama Camp

Mor og barn-hold med kostvejledning, 
efterfødselstræning og graviditetstræning
Næste opstart 20. maj i Hørsholm

Tilmeld

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi som gravid eller nybagt mor?  Så er vores mor og barn-hold, MamaCamp, det rette hold for dig.


Det kan være svært at afse tid til sig selv, træning og sund mad. På bootcampen vil du få træning sammen med andre ligestillede. Samtidig får du kostvejledning med værktøjer til en vedvarende sund hverdag.

Personlig træner

Holdtræningen foregår på et lukket hold, hvor der er fokus på sammenhold og effektiv, skånsom træning. Den personlige træner tager naturligvis hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen, fx tager vi højde for bækkenbund- og mave-/rygproblemer.


Under graviditeten hjælper træningen til at opretholde din styrke og kondition. Efter fødslen hjælper den til at genoptræne hele din krop.

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen.Bemærk: For de nybagte mødre anbefaler man at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.Sund kost til mor og barn

Der afholdes kostvejledning med en autoriseret klinisk diætist hver 14. dag, og det foregår i forbindelse med træningen. Her får du grundlæggende viden om ernæring uden sundhedsfanatisme samt redskaber til at ændre dine vaner, så du får en vedvarende og sund livsstil – uden forbud.

Du bliver bl.a. målt og vejet, får kostvejledning og nyttige tips i forhold til vægttab og det der skal til for at få mere energi.

Praktisk

8 ugers forløb

Opstart: mandag d. 20. maj kl. 11-13 med velkomst, kostworkshop og træning.

Træning: mandag og onsdag kl. 12-13

Kostworkshops: Hver anden mandag inden træning kl. 11-12

Underviserne: Klinisk diætist og personlig træner Lea JørgensenParkering:  Gratis og lige uden for døren med god plads til barnevogne både inde i og uden for centret.

Pris

EARLY BIRD: 2.195 kr. (gælder til og med 6. maj)


Normalpris: 2.395 kr.

Sygeforsikring ”danmark” giver tilskud til diætetiske konsultation.
(gruppe 5, 1 og 2). Du kan få 50% af egenudgiften dækket, pr konsultation, max 250 kr. pr gang og max 1000 kr. inden for 12 måneder.

Den diætetiske del udgør halvdelen af prisen dvs. 1197,50 kr. af normalprisen og 1097,50 kr. af early bird prisen. Tilskuddet bliver derfor henholdsvis 598,75 kr. og 548,75 kr. Da det er på baggrund af den diætetiske ydelse, Sygeforsikring ”danmark” giver tilskud, er forudsætningen for at få tilskud, at deltage til kostworkshops. Ydelsen er henholdsvis 149,00 kr. og 137,00 kr. pr kostworkshop, og der bliver indberettet efter sidste kostworkshop.Tilmelder I jer to eller flere sammen, får I alle en ekstra fedtprocentsmåling.

Individuelle vejledninger med personlig træner eller diætist kan tilkøbes ved siden af. Kontakt os og få en pris.

Tilmeld dig

horsholm@proaktivdiaetist.dk – Lea Jørgensen
Tlf. nr.: 2872 8002

Tilmeld

Bemærk: Ved tilmelding bedes du kort beskrive dine forventninger og mål i forhold til MamaCamp. Det er vigtigt at du skriver det til ovenstående mailadresse. På denne måde kan vi gøre forløbet endnu mere målrettet til DIG og DINE mål. Og skriv gerne om du er medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”.

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia