Mama Camp

Alle kvindekroppe er forskellige, men ens for alle er, at den rette kost, træning og fysisk aktivitet er sundt. Det gør både godt og er sundhedsfremmende og forebyggende.
Efter fødsel kan mor have svært ved at afse tid til sig selv, træning og sund mad. MamaCamp tilbyder hjælp og inspiration hertil. Og det sker imens mor og barn er sammen.

Så ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi i en travl hverdag præget af småbørn, er Mama-Camp det rette hold for dig.

Mama-Camp er et hold for gravide eller nybagte mødre, hvor jeres baby er meget velkommen. Der tages hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen. Træningen er alsidig, og der anvendes flere forskellige redskaber for at imødekomme alles behov. Der tages også højde for bækkenbund- og mave- /rygproblemer.

Lige født?

Træningen vil hjælpe dig til at genoptræne hele kroppen og dermed give dig bedre styrke og kondition. Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble, og lignende undervejs i træningen. 
Bemærk: Man anbefaler at starte træning op tidligst 8 uger efter fødsel.

Praktisk

Opstart: tirsdag d. 4. september kl. 11-13 med velkomst, kostworkshop og træning.
Træning: tirsdag og torsdag kl. 12-13
Varighed: 8 uger
Kostworkshops: Hver anden tirsdag inden træning kl. 11-12
OBS i uge 38 vil kostworkshoppen blive afholdt torsdag d. 20.09 kl. 11-12
Underviserne: Klinisk diætist Lea Jørgensen og personlig træner Sabrina Maria Hansen 


Parkering: Gratis og lige uden for døren med god plads til barnevogne både inde i og uden for centret.

Pris

EARLY BIRD: 2.295 kr. (gælder til og med 15. august)
Normalpris: 2.495 kr. (Sidste tilmeldingsfrist 2. september)

Sygeforsikring ”danmark” giver tilskud til diætetiske konsultation.
(gruppe 5, 1 og 2). Du kan få 50% af egenudgiften dækket, pr konsultation, max 250 kr. pr gang og max 1000 kr. inden for 12 måneder.

OBS hvis du har været med på et tidligere FitCamp hold inden for 12 måneder, vil du have fået det, du som maksimum kan få i tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”.

Den diætetiske del udgør halvdelen af prisen dvs. 1.247,50 kr. af normalprisen og 1.147,50 kr. af early bird prisen. Tilskuddet bliver derfor henholdsvis 623,75 kr. og 573,75 kr. Tilmelder I jer to eller flere sammen, får I alle en ekstra fedtprocentsmåling.

Individuelle vejledninger med personlig træner eller diætist kan tilkøbes ved siden af. Kontakt os og få en pris.

Tilmeld dig

E-mail: horsholm@diaetistogsundhedshuset.dk – Lea Jørgensen
Telefon: 2872 8002

Tilmeld

Bemærk: Ved tilmelding bedes du kort beskrive dine forventninger og mål i forhold til Mama-Camp. Det er vigtigt at du skriver det til ovenstående mailadresse. På denne måde kan vi gøre forløbet endnu mere målrettet til DIG og DINE mål. Og skriv gerne om du er medlem af Sygeforsikringen ”Danmark”.

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia