PowerCamp

Ønsker du en stærk og bevægelig krop, som ikke har svært ved at komme op fra sengen eller smerter efter en lang dag på arbejdet? Så er det PowerCamp du skal deltage på!

Tilmeld

Her er 2 personlige trænere klar til at øge din styrke, mobilitet og din daglige velfærd. Du træner 2 gange om ugen, hvoraf den ene er på reformer med Agnethe og her er fokus på kropsbevidst, vejrtrækning, rekruttering af de rette muskler og stabilitetsarbejde. Vi træner både de store muskelgrupper, men vender samtidig kærligheden til de små muskler. Den anden træning er med Mads i holdsalen, hvor han har samme træningsprincipper og derudover udfordrer dig på tungere vægt, kropsvægtstræning, TRX og cardio!

Det er en camp som rummer begge aspekter; vi får dig til at arbejde roligt med kropsbevidsthed og indsigt og så får vi din puls helt op og ringe!

Vi vil have dig til at træne smart, kende din krop og øge din styrke og udholdenhed ud fra et sundt udgangspunkt.

Vores største fokus for dig er, at du finder styrke og selvtillid i din krop, men derudover vil du i løbet af de 8 uger opleve et vægttab og toning af dine muskler.

Dine undervisere:

Mads Storgaard er uddannet personlig træner fra Paul Petersens Idrætsinstitut og pædagog med idrætsfaglig fokus. Han har bevæget sig hele livet igennem og her kan nævnes yoga, kampsport og styrketræning. Det har givet ham en forståelse for hvor vigtigt det er at bevæge sig alsidigt for at holde kroppen sund og stærk.

Agnethe Vendel er uddannet fitnessinstruktør, men har i løbet af de sidste 4 år fokuseret på Pilates som træningsmetode. Hun er BASI-uddannet Pilates underviser og arbejder med rehabilitering, personlig træning og holdtræning. Bevægelse og en stærk funktionel krop har også været væsentlig for Agnethe, som både har været elite håndboldspiller og taget en danseuddannelse.

Det får du:

  • 16 x timer med intens og målrettet træning (8 træninger på reformer, og 8 træninger i holdsal).
  • 3 x måling og vejning af fedtprocent, muskelmasse m.m.
  • 1 lukket facebook gruppe, med inspiration til mad og udfordringer.

Praktisk

  • Opstart tirsdag d. 10. marts kl. 16:30 med velkomst og vejning. Herefter træning tirsdage kl. 17-18 og torsdage kl. 18-19 (Påskeferie i uge 15) UDSOLGT
  • Opstart tirsdag d. 12. maj kl. 16:30 med velkomst og vejning. Herefter træning tirsdage kl. 17-18 og torsdage kl. 18-19

Pris

EARLY BIRD: 2.195 kr. gælder til og med 25. februar 2020 (Normalpris: 2.695 kr.)

Tilmelding og information

Tilmeld

Mads Storgaard: albertslund@fitogsund.dk
tlf.: 81616415

Begrænset antal pladser!

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia