Reformer

Træning på reformer er funktionel træning, som toner og træner hele kroppen og er anderledes end alt andet træning du har prøvet.

Reformeren består af et system af fjedre, stropper, glidende bænk og en fodbarre, der belaster alle kroppens muskler. Med din egen kropsvægt og Reformerens fjedre giver det dig en effektiv modstandstræning, hvilket udfordrer og øger din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Øvelserne foregår både liggende på ryggen, maven, knæene, samt siddende og stående.
Der kan laves mange forskellige øvelser på Reformeren, og træningen vil være ganske intens og effektiv. Reformeren er kendt for at gøre dine muskler lange, slanke, smidige og stærke.

”Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det, og efter 30 gange har du en ny krop” – Ifølge Joseph Pilates, som opfandt Reformeren.

Instruktørerne er alle uddannet som reformerinstruktør, og med et maksimalt deltagerantal på 11 på hvert hold, er der plads til at have fokus på den enkelte, så alle deltagere får maksimalt ud af træningen.

Alle kan træne og få udbytte af træning på Reformeren. Fjedrene og dermed belastningen kan let kan justeres så de passer til dit niveau.

Reformer Basic

Reformer Basic er for dig, som aldrig har trænet Reformer før – eller som er forholdsvis ny på Reformeren. Her trænes de basale Reformer-øvelser og man lærer maskinen at kende. Alle er velkommen til at prøve og mærke på egen krop hvad Reformer træning kan gøre for dig.

Gratis for alle at prøve. Find holdet på holdplanen, og book en plads i receptionen, eller på tlf. 43 40 41 40.

Medlemskab og klippekort

Vores reformer hold er forbeholdt vores medlemmer på et Elite medlemskab.
Der tilbydes også klippekort til reformer. Klippekort er et tilbud til medlemmer, som ikke er på et elitemedlemsskab, eller personer som ikke er medlem hos Fit&Sund.

Pris for klippekort

Klippekort Pris
Prøvetime på Reformer Basic GRATIS (ring for booking)
1 klip kr. 130,-
10 klip kr. 1.000,-
20 klip kr. 1.700,-

Køb dit klippekort her

Køb dit Elite medlemskab her

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia