4 ugers GRATIS forløb

Et 4 ugers GRATIS træningsforløb til dig, der gerne vil komme godt fra start.

SMART-START er et GRATIS 4 ugers træningsforløb til dig, der ønsker at komme godt fra start med din træning. En del nye medlemmer ønsker en mere superviseret opstart i begyndelsen af deres medlemskab. Det er dog ikke alle, der har behov for eller lyst til 1:1 forløb med en personlig træner, og derfor giver det rigtig god mening at starte på et lukket hold med flere ligestillede og med supervision af fagligt personale.

I udvalgte huse rundt i landet kan du nu tilmelde dig et SMART-START-forløb, som passer dig, dit fokus og dit niveau. Enten med fokus på styrke (træning på maskiner), hold (træning på hold), kombination mellem hold og styrke eller outdoor (med fokus på udendørs træning via egen kropsvægt).

SMART-START har til formål at skabe nogle gode og trygge rammer for dig, der ønsker at komme i gang med at motionere, men ikke helt ved, hvor du skal starte.

I 4 uger bliver du fulgt af kompetent fagpersonale i dit lokale Fit&Sund-hus. Der findes 4 forskellige slags SMART-START forløb, så kontakt dit lokale Fit&Sund-hus for yderligere informationer om tilmelding, opstart, beskrivelse og udbud af det lokale SMART-START-forløb i din by.

SMART-START er et kampagnetilbud og kan ikke kombineres med andre kampagner inden for en 12 måneders periode. Kampagnetilbuddet kan kun bruges én gang og er til dig, der er nyt medlem i Fit&Sund. 

Se herunder, hvor SMART-START afholdes.


SMART-START OUTDOOR

Til dig, der ønsker at træne outdoor i løbet af sommeren.

Foreløbigt ingen forløb

SMART-START HOLD

Til dig, der elsker holdtræning og ønsker en god start.

Brønshøj

Kontakt: bronshoj@fitogsund.dk 

Juelsminde

Kontakt: juelsminde@fitogsund.dk 

SMART-START STYRKE

Til dig, der ønsker at træne på et lukket hold med særligt fokus på at træne i maskiner.

Foreløbigt ingen forløb

SMART-START KOMBI

Til dig, der ønsker et træningsforløb med særligt fokus på træning i maskiner samt træning på et eller flere af vores udvalgte holdtilbud.

Foreløbigt ingen forløb