FitCamp for alle

Få hele pakken i forhold til træning og kost

FitCamp for alle, er en bootcamp for ALLE, både mænd og kvinder, hvor FIT dækker over styrke, kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære. Det er et intenst forløb bestående af 8 uger, hvor du i samarbejde med vores fysioterapeut og personlige trænere Camilla, Rebekka, Kristian samt vores diætist, vil få støtte og vejledning til at opnå gode resultater og nå dine mål ift. din træning.

FitCamp for alle henvender sig til dig, som gerne vil reducere vægten, øge muskelmassen, forbedre styrke og kondition og herved opnå øget velvære og sundhed.

Du vil få træningspas med vores fysioterapeut og certificeret personlige trænere Camilla, Rebekka & Kristian samt råd og vejledning fra diætist, der i løbet af de 8 uger vil guide dig igennem 2 ugentlige træningspas og afholde individuel kostvejledning. Du vil derfor få fuldt udbytte af både din træning og kost i forhold til dine mål.

Opstart: mandag d. 24. oktober 2022 kl. 17.30-18.30 og kl. 18.30-19.30
 
Træning: mandage og onsdage kl. 17.30 
 
EarlyBird: 1995,-/prs.
Normalpris: 2995,-/prs.
 
 
Kostvejledning: Efter aftale med diætisten og vil blive afholdt i løbet af de 2 første uger af forløbet
 
Det får du:
  • 16 x træning med andre motiverede deltagere
  • 8 ugers målrettet kost- og træningsforløb med diætist og fysioterapeut og personlig træner
  • 1 x individuel kostvejledning ved diætist
  • 2 x kropsanalyse hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse. Den første vil være ifm. den individuelle samtale og den anden i slutningen af forløbet.
  • Træning i en lille gruppe og i et motiverende fællesskab
Da vi gerne vil imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på holdet.
 
Kontakt Fit&Sund Odense ved spørgsmål på odense@fitogsund.dk