FitCamp: 10 ugers bootcamp for kvinder

- HELE pakken i forhold til træning og kost! 

Vil du gerne i gang med regelmæssig træning og sundere kost? Nu har du chancen: for sammen med Mia Lindholm - Autoriseret fysioterapeut, EREPS 4 cert. og personlig træner med speciale i funktionel træning og Jeppe Ankerstjerne – fysioterapeut, personlig træner og netop kåret som Årets Personlige Træner i HELE Fit&Sund kæden; får du her 10 ugers udfordrende træningsforløb samt vejledning fra klinisk diætist.

FitCamp er for dig der ...

FitCamp er for helt almindelige kvinder - trænede som utrænede. Der er altid plads til forskellighed i både kunnen og styrke. Alle er lige. Uanset om du har hygget dig på sofaen det sidste år, siddet på bænken i serie 5, eller svedt på sidste FitCamp, vil alle blive udfordret på eget niveau. Udover sved på panden, lover vi, at du også kommer til at have det mega sjovt! 

På FitCamp får du:

✅ 10 ugers udfordrende træning på DIT niveau inklusiv fysioterapeutisk vejledning

✅ Skarpt træningsprogram tilpasset dine mål og behov (udviklet af en personlig træner)
✅ Individuel opstartskonsultation inklusiv start -og slut In-Body vejning hos autoriseret klinisk diætist
✅ Ekstraordinært tilbud på diætistforløb hos vores erfarne kliniske diætist Line Askholm (20%)
✅ Stærkt fællesskab blandt deltagere, inklusiv lukket facebookgruppe
✅ Tilmelding via først til mølle-princippet og kun et begrænset antal pladser

Pris LIGE NU kun 2.595 kr.

Tilmelding online

Skulle du have nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på:
86 52 31 55

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

 

Deltagerbetingelser og information:

Er du i forvejen medlem i Fit & Sund? Så bliver dit medlemskab sat på pause under forløbet. Opstartskonsultationen med diætist, kan bookes så snart du er tilmeldt og skal afvikles i perioden 7 dage før til 14 dage efter opstart. Opstartskonsultationen udgør 45 min inkl. vejning. Der medfølger en afsluttende konsultation på 15 min. som skal bookes i kalender, ved fremmøde til opstartskonsultationen. Der tilbagebetales ikke eventuelle resterende forløb eller klip og 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende. Tilmelding er bindende. Der tilbagebetales ikke camp-forløb ved evt. afbud undervejs. Først oprettelsesgaranti ved 5 tilmeldinger. Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, og en løsning ikke kan findes, tilbageføres det fulde tilmeldingsbeløb.