GOLFTRÆNING

Tag ejerskab af din forberedelse og udvikling så DU får det optimale ud af dit golfspil

I Fit&Sund Middelfart har vi sammensat et eksklusivt træningsforløb med personlig træner, der udelukkende henvender sig til golfspillere.

Du behøver ikke være pro for at have glæde af den fysiske træning ved siden af dit golfspil, da træningen har mange fordele for os alle - både på og uden for golfbanen. Teknikken i dit golfsving er udslagsgivende for dit spil, men hvis de fysiske rammer ikke er der, kan du ikke bruge teknikken – det er derfor flere og flere træner samtidig med deres golfspil.  

https://youtu.be/IrdHd1aiiZI

8 ugers træningsforløb

På det 8 ugers træningsforløb i Fit&Sund Middelfart arbejder vi målrettet på at forbedre din stabilitet, din mobilitet og din styrke hvorigennem du vil opleve et lettere og mere ubesværet kraftfuldt sving der kan give dig de ekstra meter vi alle søger. Kom godt i gang og tag dine golfmakker med til et hyggeligt og effektivt golf træningsforløb.

Træningen på vores forløb vil give dig både fysisk og mentalt overskud på golfbanen – simpelthen fordi du vil opleve det mere ubesværet at udføre dit kraftfulde golfsving og gå de mange kilometer rundt på banen. En anden og tit overset gevinst ved at udføre en målrettet træning, der er tilpasset efter golf svinget er, at kroppen bliver bedre til at lære nye ting – du får dermed samtidig mere ud af din træning med din lokale golfpro.

Ud over træningen vil give dig mere overskud i dit golfspil vil træningen også forebygge de velkendte problemer blandt golfspillere med smerter i lænd, hofte, knæ og fodled, håndled, albuer og skuldre. Døjer du allerede med nogle af disse problemer har vi fysioterapeuter i huset, der kan hjælpe dig videre med din træning og forberedelse til den kommende golfsæson.

Vores træning er tilrettelagt så du hen over forløbet opnår:

  • Øget mobilitet
  • Forbedret corestabilitet
  • Forbedret balance
  • Forbedret styrke

Du får:

  • 8 uger med 2 ugentlige målrettede gruppetræninger ved personlig træner
  • Træning tilpasset dit individuelle niveau
  • Start og slut test af din mobilitet og fysiske kapacitet
  • Erfaren personlig træner med en forkærlighed for sporten

Hvor:

Fit&Sund Middelfart, Sjællandsvej 2, 5500 Middelfart

Hvem er træner:

Rebekka Drost, Personlig træner og Coach.

Hvornår:

Mandage kl. 17:00 og lørdage kl. 10:00

Pris:

Kr. 1.999,- for medlemmer af Fit&Sund
Kr. 2.999,- for alle andre

For dig, som vil være ekstra klar til golfsæsonen. Få optimeret din golfform, så du kan bruge flere timer på golfbanen og nedsætte risikoen for skader.

Tilmelding og mere info:

Personlig træner og coach Rebekka Drost

T: +45 2830 0058
E: middelfart@fitogsund.dk