Livsstilsforløb

Livsstilsforløb

Hos Fit&Sund Middelfart har vi mulighed for at tilbyde dig et helt unikt forløb til dig og din sundhed. Hos os finder du ikke kun dygtige personlige trænere der kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål, men også en diætist der kan hjælpe dig med din kost.

Et kombineret forløb er for dig, der gerne vil hele vejen rundt om din sundhed, og dig der ønsker de bedste forudsætninger for at nå dine mål, uanset om det drejer sig om en livsstilsændring, mere overskud og energi i hverdagen eller tilpasning/justering til din hverdag eller en kommende sportspræstation. 

 Vi har lavet 3 forskellige kombinerede forløb - med mulighed for tilpasning til lige netop DIG og DINE sundhedsmål.

 

Forløb 1 - For dig der gerne vil have din nye livsstil kickstartet.

Forløbet er til dig der ikke har trænet før, og som gerne vil godt i gang.

Du har ingen skader eller skavanker af betydning for din fysiske aktivitet.

 

Du får;

8 træningspas med din personlige træner

3 samtaler med diætist (1 opstartssamtale + 2 opfølgende).

 

De 8 træningspas med en personlig træner vil oftest være fordelt så du mødes lidt oftere i starten af forløbet, og med lidt mere tid mellem jeres møder i den resterende tid.

Første gang du mødes med din træner har indledningsvist en snak omkring dine sundhedsmål, og hvad du har lavet indtil nu. Herefter gennemgår I sammen de relevante test der er nødvendige for at fastlægge dit nuværende udgangspunkt. De fleste vælger at mødes 2 gange ugentligt med deres træner de første 2 uger, og herefter fordele de resterende 4 gange ud over de sidste 6 uger. På den måde kommer du sikkert i gang med din træning, og du får hjælp til at holde motivationen og gejsten vedlige, samt får tilpasset dit træningsprogram løbende i de 8 uger dit forløb varer.

Første gang du mødes med din diætist vil du, hvis du ønsker det, blive målt og i har en samtale omkring din nuværende sundhed og dine sundhedsmål.

Herefter vil du mødes med diætisten yderligere 2 gange, til en opfølgende snak om din proces og dine mål, samt opfølgende målinger, hvis du ønsker det.

 

Forløb 2 - For dig der gerne vil have din nye livsstil kickstartet, og som har brug for et lidt længere forløb til at sikre dig at du kommer godt på vej mod dit sundhedsmål.

Forløbet er både til dig, der ikke har trænet før, og som gerne vil godt i gang, og til dig der tidligere har trænet, men som måske har holdt en længere pause, eller oplever at motivationen svigter efter en periode.

Du har ingen skader eller skavanker.

 

Du får;

12 træningspas med din personlige træner

4 samtaler med diætist (1 opstartssamtale + 3 opfølgende).

 

De 12 træningspas med en personlig træner vil blive planlagt så det understøtter dit mål.

Første gang du mødes med din træner har indledningsvist en snak omkring dine sundhedsmål, og hvad du har lavet indtil nu. Herefter gennemgår I sammen de relevante test der er nødvendige for at fastlægge dit nuværende udgangspunkt. Gennem de indledende 12 uger vil din træner løbende tilpasse dit program så du kommer godt i gang med dit sundhedsprojekt, og bevarer motivationen gennem udfordrende træning og oplevelsen af fremgang og succes.

Første gang du mødes med din diætist vil du, hvis du ønsker det, blive målt og i har en samtale omkring din nuværende sundhed og dine ønsker. Herefter vil du mødes med diætisten yderligere 2 gange, til en opfølgende snak om din proces og dine mål, samt opfølgende målinger, hvis du ønsker det.

 

Forløb 3 - For dig der ikke vil gå på kompromis med din sundhed, og som ønsker at se resultater i din proces.

Forløbet er både til dig, der ikke har trænet før, og som gerne vil godt i gang, og til dig der tidligere har trænet, men som måske har holdt en længere pause, eller oplever at motivationen svigter efter en periode, eller til dig der har et specifikt mål med din træning, hvad enten det er vægttab, vægtøgning, forbedret sundhedsprofil, øget styrke og overskud, forbedret sports performance eller noget helt andet.

Du har ingen akutte skader eller skavanker, men forløbet kan være et godt supplement til en afsluttet genoptræning, og dermed et sikkert skridt videre til træning på egen hånd.

 

Du får;

24 træningspas med din personlige træner

6 samtaler med diætist (1 opstartssamtale + 5 opfølgende).

 

Du mødes med din træner 2 gange ugentligt, og din træner har planlagt din træning fra gang til gang, så den understøtter dine mål. Første gang du mødes med din træner har indledningsvist en snak omkring dine sundhedsmål, og hvad du har lavet indtil nu. Herefter gennemgår I sammen de relevante test der er nødvendige for at fastlægge dit nuværende udgangspunkt. Gennem de indledende 12 uger vil din træner løbende tilpasse dit program så du kommer godt i gang med dit sundhedsprojekt, og bevarer motivationen gennem udfordrende træning og oplevelsen af fremgang og succes.

Første gang du mødes med din diætist vil du, hvis du ønsker det, blive målt og i har en samtale omkring din nuværende sundhed og dine sundhedsmål.

Herefter vil du mødes med diætisten yderligere 2 gange, til en opfølgende snak om din proces og dine mål, samt opfølgende målinger, hvis du ønsker det.