Mor og barn-træning med kostvejledning

Efterfødsels- og graviditetstræning samt kostvejledning.

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi som gravid eller nybagt mor på barsel? Så er vores mor og barn-hold, MamaCamp, det rette hold for dig.

Som gravid eller mor på barsel kan det være svært at afse tid til sig selv, træning og sund mad. På BootCampen får du træning sammen med andre gravide og nybagte mødre, og samtidig får du professionel kostvejledning med værktøjer, som hjælper dig til at få og beholde en vedvarende sund hverdag. Og det foregår alt sammen, mens du er sammen med dit barn.

Personlig træner

Holdtræningen foregår på et lukket hold, hvor der er fokus på sammenhold og effektiv, skånsom træning. Den personlige træner tager naturligvis hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen, fx tager vi højde for bækkenbunds- og mave-/rygproblemer.

Under graviditeten hjælper træningen til at opretholde din styrke og kondition. Efter fødslen hjælper den til at genoptræne hele din krop.

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Du kan parkere barnevognen lige ude foran træningsrummet. Husk at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

Sund kost til mor og barn

Holdet får kostvejledning med en diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder, og det foregår lige inden eller efter træningen. Her får du grundlæggende viden om ernæring uden sundhedsfanatisme samt redskaber til at ændre dine vaner, så du får mere energi og en vedvarende og sund livsstil – uden forbud.

Det får du:

  • 8 ugers målrettet trænings- og kostforløb med certificeret personlig træner og autoriseret klinisk diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder
  • Kostvejledninger ved diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder
  • Vejning, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
  • Træning med andre kommende og nybagte mødre
  • Mød andre i samme situation, og træn i et motiverende fællesskab.

Bemærk, at man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.

Det siger vores tidligere deltagere om os

Mine forventninger er helt klart blevet indfriet. Instruktørerne er meget professionelle. Både hvad angår træning og kost.
Jeg synes, at jeg har fået mere overskud i hverdagen og et bedre overblik over, hvad der er godt for mig selv og min familie. Jeg vil meget varmt anbefale holdet til andre mødre!

- Maria
Her får jeg hjælp til træning af hele kroppen med særlig fokus på bækkenbunden. Jeg er afhængig af at have mit barn, Louie, med til træning, og her er rammerne helt perfekte til det.

Jeg elsker, at Louie kan være en del af træningen og underholdes, mens jeg får sved på panden. Her træner jeg med andre mødre, som har samme udfordringer som mig, alt imens Louie møder andre babyer.

På holdet er der altid god dynamik, motivation og støtte, som alt sammen giver mig fornyet energi med hjem.

- Malene

Jeg har en skade, kan jeg tilmelde mig?

Ja, hvis holdtræningen foregår med en fysioterapeut. Vores fysioterapeuter har ekstra viden og erfaring med de komplikationer eller udfordringer, du kan opleve i forbindelse med din graviditet eller fødsel, fx bækkenbund-, mave- og rygproblemer. Foregår holdtræningen med en personlig træner, anbefaler vi at du først taler med en fysioterapeut omkring din skade. Du kan bestille en tid hos din lokale Fit&Sund fysioterapeut her.

Er du gravid, når du starter på MamaCamp, vil træningen hjælpe dig med at vedligeholde din styrke og kondition, så du er i den bedste form til fødslen.

Har du født, vil træningen hjælpe dig til at genoptræne din krop. Det er vores erfaring, at du fx vil føle dig stærkere, få mere energi, større funktionalitet og mere velvære i din hverdag. 

Kan jeg have mit barn med?

Ja! MamaCamp er stedet, hvor der er plads til både dig og dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Der er også plads til din barnevogn i huset. Husk, at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

Sund kost til mor og barn

Der afholdes kostvejledning med en autoriseret klinisk diætist, og det foregår i forbindelse med din træning.

Her får du grundlæggende viden om ernæring og kost uden nogen sundhedsfanatisme eller forbud. Vi sørger ganske enkelt for, at du får nogle redskaber, som kan hjælpe dig i DIN hverdag.

Skal jeg til at spise på en kompliceret og dyr måde?

Nej! Det skal ikke være svært eller dyrt at leve sundt, men derimod praktisk i en småbørnsfamilie. Du vil få værktøjer, så du kan arbejde med dine vaner mod en sundere og vedvarende livsstil – uden forbud. Der vil være nyttige tips til dig, der ønsker et vægttab, men også fokus på energi og overskud i hverdagen.

Lige født?

Bemærk, du bør få grønt lys fra din læge, inden du starter træningen. Man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.

Da vi gerne vil imødekomme hver enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på holdet.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tilkøbe en skræddersyet kostplan.

Risskov

Opstart: Torsdag d. 1. december 2022

Kostvejledning: Følgende tirsdage kl. 11-12 og det foregår online: 13/12, 3/1, 17/1 og 24/1

Træning: Følgende torsdage kl. 11–12 i sal 1: 1/12, 8/12, 15/12, 22/12, 5/1, 12/1, 19/1 og 26/1

Holdets fælles kostvejledning vil foregå online.

Pris

Early Bird: 1295,- for 8 ugers MamaCamp (tilbudet gælder til 25/11-22)

Normalpris: 1595,- 

Tilmelding online

Klinisk diætist: Charlotte Odde

Personlig træner: Lasse Broberg

Spørgsmål til: Charlotte på diaetistrisskov@fitogsund.dk eller 60 12 56 98