MAMAcamp Middelfart

Kom i form efter graviditet og fødsel, sammen med baby!

Hos Fit&Sund er vi klar over, hvor meget graviditet og fødsel slider på kroppen. Vi afholder derfor igen den succesfulde Mamacamp! 
Som gravid eller mor på barsel kan det være svært at afse tid til sig selv, træning og sund mad. På bootcampen vil du få træning sammen med andre ligestillede og sammen med dit barn.

Træningen vil blandt andet fokusere på din styrke og muskelmasse omkring bækkenbunden, hoften og maven. Under graviditeten hjælper træningen til at opretholde din styrke og kondition. Efter fødslen hjælper den til at genoptræne hele din krop. 

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Du kan parkere barnevognen lige ude foran centeret eller inde, hvis vejret ikke tillader andet. Husk at tage pusletæppe og legetøj med til træning. 

Er du klar til at styrke og genopbygge din krop? Tilmeld dig MamaCamp (begrænset antal pladser). 

Du får hele pakken:

  • Ugentlige fælles træninger
  • InBody-målinger med fedtprocent, muskelmasse og meget mere
  • Livstilssworkshops
  • 8 ugers forløb
  • Et lukket fælleskab på Facebook med plads til sparring

Alle kan deltage uanset størrelse, alder og kropsform. Vi skaber trygge rammer og giver dig de helt rigtige retningslinjer, som skal hjælpe dig med at blive stærkere. Vi fokuserer på din sundhed og dit velvære, og vi stræber efter, at du opnår dine mål. Vi tager det i dit tempo, og skræddersyr træningen efter dit liv og dine behov. 

Lige født? 

Bemærk, at man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen. Da vi gerne vil imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrektion og vejledning, er der et begrænset antal pladser på bootcampen.


Tilmelding og pris

Online tilmelding 

Camp - pris kr. 1.999,-

"Der er et begrænset antal pladser, for at sikre alle retningslinjer kan efterleves i forbindelse med COVID-19"