Reformer Basic

Træning på Reformer er funktionel træning, som toner og træner hele kroppen og er anderledes end al anden træning, du har prøvet. Træningen vil være ganske intens og effektiv.

Reformeren består af et system af fjedre, stropper, glidende bænk og en fodbarre, der belaster alle kroppens muskler. Med din egen kropsvægt og Reformerens fjedre giver det dig en effektiv modstandstræning, hvilket udfordrer og øger din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. 

Instruktørerne er alle uddannet som Reformerinstruktør, og med et maksimalt deltagerantal på 11 på hvert hold er der plads til at have fokus på den enkelte, så alle deltagere får maksimalt ud af træningen.

  • Forbedrer kroppens core-muskulatur

  • Forbedrer smidighed & balance

  • Øger kropsbevidsthed 

  • Skånsom træning 

Alle kan træne og få udbytte af træning på Reformeren. Fjedrene og dermed belastningen kan let kan justeres, så de passer til dit niveau.

Vores reformer & yogahold er forbeholdt vores medlemmer på et sølv medlemskab. Der tilbydes også klippekort til reformer & yoga. Klippekort er et tilbud til medlemmer, som ikke er på et sølv medlemskab, eller personer som ikke er medlem hos Fit&Sund Albertslund.

Klippekort til reformer:

Klippekort

Pris

Prøvetime på Reformer

GRATIS (ring for booking)

1 klip

kr. 130,-

5 klip

kr. 600,-

10 klip

kr. 1.000,-

20 klip

kr. 1.700,-

Køb klippekort her