Sølvmedlemskab Horsens

Sølvmedlemskabet er for dig, der ikke ønsker begrænsninger 

Fit&Sund Sølvmedlemsskab giver dig fri adgang til cardio-, styrketræning og alle fitnesshold. Herudover har du helt eksklusivt fri adgang til yoga- og reformer hold. Hvilket betyder, du kan booke alle de hold du ønsker på en uge. Dette gøres også via Fit&Sund appen. 

Som nyt sølvmedlem får du en programlægning til styrketræning hos en personlig træner uden ekstra omkostninger. Dette bookes online på vores hjemmeside eller i receptionen. 

Sølvmedlemskabet inkluderer desuden adgang til E-fitness - en ny og intelligent træningsform, hvor dit program gemmes i et armbånd, du benytter for at indstille maskinerne under din træning. Det gør din træning tryg og sikker. Book tid i receptionen til intro med vores E-fitness instruktør. 

InBody vejning er også inkluderet i sølvpakken. Det betyder, du har mulighed for vejning, når det passer dig og lige så ofte du ønsker det. Med InBody vejning kan du følge effekten af dine trænings- og kosttiltag. Du behøver ikke booke tid – blot henvend dig i receptionen når du ønsker en vejning.  

Køb vores sølvmedlemskab