SAMMEN HVER FOR SIG

Vi savner vores medlemmer hos fitness- og sundhedshusene, der som andre trænings- og fitnesscentre skal holde lukket til/med juli pga. covid-19-epidemien. Vi genåbner hurtigst muligt; men landet må nu stå sammen om at stoppe coronavirussens smittekæde.

Derfor kommer Fit&Sunds trænere, holdinstruktører, fysioterapeuter og diætister hjem og ud til vores medlemmer via vores online trænings- og sundhedsunivers, som du finder i Fit&Sund-app’en. Så vi kan træne og dyrke vores sundhed SAMMEN, men HVER FOR SIG.

Fit&Sund App

Download app'en:

Download on the App Store Android app on Google Play

Alle Fit&Sund-huse har i perioden oprettet hotlines, hvor du som medlem kan få svar på dine spørgsmål og hjælp til din træning og sundhed pr. telefon, mail og Messenger. Du finder dit lokale Fit&Sund-hus her.

Hvis du ønsker det, sætter vi også gerne dit medlemskab på pause i perioden, så du ikke betaler medlemskontingent. Vi håber dog på din forståelse for, at vores lokale medlemmers fortsatte medlemskab og opbakning er forudsætning for, at dit fitness- og sundhedshus kan genåbne på den anden side af Covid-19-perioden.

Vi glæder os til igen at byde dig velkommen til dit Fit&Sund-hus.

De bedste hilsner,
Dit Fit&Sund-team

Gå til Fit&Sund online træning

bubblemedia