Fit&Sunds ekspertteam

eksperter/lene.jpg

Lene Skytte

Fysioterapeut, Dip MDT, specialist i muskuloskeletal fysioterapi

Siden 2011, hvor Lene var medgrundlægger af Fit&Sund, har Lene været en central sundheds- og behandlerfaglig nøgleperson i Fit&Sund Danmarks bestyrelse og ekspertteam. Til daglig er hun medejer af en privat klinisk praksis og underviser fysioterapeuter i videreuddannelse inden for diagnostik og behandling af ryg, nakke og muskel-/ledskader

Endvidere var Lene Skytte i 2016 medstifter af Fit&Sunds ”søsterorganisation” proaktiv Danmark, der bl.a. varetager fysioterapi og behandling hos Fit&Sund-husene.

eksperter/jane.jpg

Jane Agergaard

Autoriseret klinisk diætist

Jane har stor erfaring med kostvejledning og behandling til både børn, voksne og ældre og er medinitiativtager til proaktiv diætist. Jane fungerer som foredragsholder og underviser inden for sund livsstil, kost og madlavning – med særlig fokus på den enkeltes fysiske og mentale tilgang til sin velvære.

Jane Agergaard har med proaktiv diætist været banebrydende mht. tværfagligt samarbejde mellem diætister, personlige trænere, fysioterapeuter og andre behandlere.

eksperter/cha.jpg

Christoffer Andersen

PhD, cand.scient. i træningsfysiologi

Christoffer var i 2011 med til at grundlægge Fit&Sund. Han har siden dengang været medlem af Fit&Sund Danmarks bestyrelse, og han er blandt kædens ledende træningsfaglige profiler og undervisere.

Christoffer har desuden været kædens træningsfaglige bindeled til vores brancheorganisation, EuropeActive, hvor han har fungeret som faglig ekspert inden for en række projekter og publikationer med fokus på den europæiske trænings- og fitnessbranche.

eksperter/js.jpg

Jeppe Schultz

MSc., cand.scient. i træningsfysiologi

Undervisning og opkvalificering af landets dygtigste personlige trænere samt målrettet træning af sportsudøvere er blandt Jeppes kompetenceområder. Han leder til daglig underviserteamet hos HealthLab, som er Fit&Sunds leverandør og samarbejdspartner inden for træningsfaglig undervisning og kvalitetssikring.

Han sparrer løbende med træningsfaglige eksperter fra mange europæiske lande via brancheorganisationen EuropeActive, som HealthLab og Fit&Sund har tæt samarbejde med.

Martin Pedersen

Martin Pedersen

Fysioterapeut, personlig træner & Performance Specialist

Martin fungerer til dagligt som en del af underviserteamet hos HealthLab. Som en af kædens dygtigste personlige trænere modtog Martin i 2017 Fit&Sunds medarbejder-award som årets "Træner-Stjerne".

Martins kompetencer består både af omfattende praktisk træningserfaring og teoretisk videreuddannelse hos nogle af verdens førende træningsfaglige profiler. Som den første dansker nogensinde gennemførte Martin i foråret 2018 oplæring og uddannelse hos Cressey Sports Performance i USA. I forlængelse deraf erhvervede han sin specialisering som Performance Specialist hos amerikanske EXOS.

Sebastian Gaarn

Sebastian Gaarn

Fysioterapeut, personlig træner & HealthLab-underviser

Sebastian er en del af HealthLabs underviserteam og har det daglige ansvar for HealthLab på Sjælland. Sebastian er desuden tovholder for HealthLabs og Fit&Sunds samarbejde med Syddansk Universitet i forbindelse med COP4HL m.v. I 2017 blev Sebastian udvalgt til at deltage på HealthLabs og Fit&Sunds PT-talenthold for kædens dygtigste trænere.

Sebastian praktiserer som fysioterapeut i sin private praksis – proaktiv Fysioterapi Ballerup – og fungerer som teamleder på kædeniveau for proaktivs lokale fysioterapeuter i hele landet.

bubblemedia