Velkommen til Fit&Sund
Hørsholm

Fit&Sund Hørsholm er meget mere end et moderne fitnesscenter. Vores hus er et indbydende "tredje sted" efter hjem og arbejde eller studie - og et motiverende træningsmiljø med plads til alle typer af trænende i alle aldre.

Her er din generelle sundhed vores målsætning og faglig viden vores vigtigste redskab til at hjælpe dig frem mod målet. Nærvær er omdrejningspunktet for de gode oplevelser med træning og sundhed, vi ønsker, du skal have, når du besøger Fit&Sund Hørsholm.

Fit&Sund Hørsholm blev lanceret i eftersommeren 2017; men vores fokus på husets brugeres gode oplevelser i et indbydende træningsmiljø har været kendetegnende for Form & Figur i Hørsholm siden 1985. Vi har bragt "Form & Figur-ånden" med os til vores nye projekt med at opbygge Hørsholms lokale fitness- og sundhedshus. Samtidig har vi med Fit&Sund fået de bedste redskaber til at kvalitetssikre og videreudvikle husets service og produkter til dig.

Blandt mange nye tiltag i huset i efteråret 2017 glæder vi os til at præsentere dig for husets funktionelle træningsområde - "ExerciseLab" - til atletisk og personlig træning og træning som småhold med fokus på både kondition og styrke. ExerciseLab vil bl.a. være vores dygtige personlige træneres træningslaboratorium, hvor de vil tilrettelægge forløb for deres klienter.

Desuden lancerer vi fysioterapi under proaktiv og livsstilsforløb med diætist, og vi giver dig mulighed for at kombinere dit skræddersyede træningsforløb med løbende vejledning fra fx fysioterapeut eller diætist. Vi glæder os også meget til at byde mange nye seniorer velkommen til husets skønne seniormiljø med vore gratis fem ugers forløb "MOTION for livet..."

Velkommen til Fit&Sund Hørsholm! Husk at vores team er på arbejde for dine gode oplevelser med træning og sundhed - vi glæder os til at hjælpe dig frem mod dine mål!

Mette Tjæder og Morten Tjæder
Husledere
Mette Tjæder og Morten Tjæder
 • 45 86 64 66

 • Christianshusvej 4B
  2970 Hørsholm

 • Åbningstider:

  Mandag-torsdag 6-22, fredag 6-19
  Lørdag 8-17
  Søndag 8-18
 • Receptionsbemanding:

  I hele åbningstiden
 • Se holdplan her

Faciliteter

 • Hørsholm
 • Hørsholm
 • Hørsholm

Seneste nyt

Tilbud i Hørsholm

Bliv medlem i Hørsholm

Vi vil elske at have dig som medlem i Fit&Sund.

Se mere her

Præsentation af Fit&Sund

Præsentation af ExerciseLab

Find det perfekte medlemsskab til dit behov!

 • Fit&Sund Standard (PBS)

  399 kr./md.

  Vores mest almindelige medlemskab, der giver dig fuld adgang til styrketræning, masser af holdtræning, personlig introduktion og programlægning, fri gæstetræning hos andre Fit&Sund-huse og meget mere!

 • Fit&Sund Familie (PBS)

  1095 kr./md.

  Fire personer fra samme husstand opnår alle samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Oprettelsesgebyret betales kun én gang for husstanden.

 • Fit&Sund Studerende (PBS)

  319 kr./md.

  Fit&Sund studerende giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Har du et gyldigt studiebevis, har vi en super pris til dig!

 • Fit&Sund Senior (PBS)

  299 kr./md.

  Fit&Sund senior giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Derudover har du adgang til det unikke seniorfællesskab i vores SeniorKlub, som er en tryg og imødekommende social ramme omkring vores ældste medlemmers træning og hvor der bl.a. tilbydes særlig holdtræning samt sundhedsoplæg i vores cafe.

bubblemedia