Velkommen til Fit&Sund
Horsens/Guldberghus

Velkommen til Fit&Sund Guldberghus Horsens. Vi er meget mere end bare et fitnesscenter. Vi er dit lokale fitness- og sundhedshus, og vi arbejder ud fra vores 3 værdier: sundhed, viden og nærvær. Sundhed er bl.a. varieret træning. Derfor tilbyder vi styrke- og holdtræning, programlægning og målrettet træning på dine præmisser.
Hos Fit&Sund har vi et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, som gerne hjælper dig på vej uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand. 

I vores café er alle velkomne, og her kan man opleve den magi, der opstår, når medlemmerne hygger sig med en kop kaffe og skaber et levende fællesskab i huset. 

Fit&Sunds mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.  

Fit&Sund Guldberghus kendes hos mange i Horsens stadig som FitNees, der startede tilbage i slut 80’erne i Tobaksgården. Den familiære stemning, som Ole Nees skabte i FitNees, er videreført til Fit&Sund Guldberghus, og det har været grundlaget for Fit&Sunds ideologi om, at Fit&Sund skal være medlemmets tredje hjem - efter hjem og arbejde. Derfor vil man i Fit&Sund Guldberghus opleve en hel unik stemning.

Guldberghus ligger centralt i Horsens og har en fantastisk udsigt over byen og havnen fra træningsområdet samt en stor tagterrasse, som i sommerhalvåret bliver brugt til udendørsaktiviteter. Hos Fit&Sund Guldberghus finder du også proaktiv, som tilbyder fysioterapi uden for sygesikringen. Dette giver dig som medlem mulighed for 10 min. gratis konsultation, træning eller behandling af autoriserede fysioterapeuter.

Henriette Andersen
Husleder
Henriette Andersen
 • 75 62 63 11

 • Grønlandsvej 5, 2. sal
  8700 Horsens

 • Åbningstider:

  Hver dag kl. 5-23
 • Receptionsbemanding:

  Mandag 6.30-20
  Tirsdag-torsdag 7.30-20
  Fredag 6.30-17
  Lørdag-søndag 9-13
 • Se holdplan her

Faciliteter

 • Horsens/Guldberghus
 • Horsens/Guldberghus
 • Horsens/Guldberghus
 • Horsens/Guldberghus

Seneste nyt

Tilbud i Horsens/Guldberghus

Bliv medlem i Horsens/Guldberghus

Vi vil elske at have dig som medlem i Fit&Sund.

Se mere her

Præsentation af Fit&Sund

Præsentation af ExerciseLab

Find det perfekte medlemsskab til dit behov!

 • Fit&Sund Standard (PBS)

  299 kr./md.

  Vores mest almindelige medlemskab, der giver dig fuld adgang til styrketræning, masser af holdtræning, personlig introduktion og programlægning, fri gæstetræning hos andre Fit&Sund-huse og meget mere!

 • Fit&Sund Familie (PBS)

  899 kr./md.

  Fire personer fra samme husstand opnår alle samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Oprettelsesgebyret betales kun én gang for husstanden.

 • Fit&Sund Studerende (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund studerende giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Har du et gyldigt studiebevis, har vi en super pris til dig!

 • Fit&Sund Senior (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund senior giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Derudover har du adgang til det unikke seniorfællesskab i vores SeniorKlub, som er en tryg og imødekommende social ramme omkring vores ældste medlemmers træning og hvor der bl.a. tilbydes særlig holdtræning samt sundhedsoplæg i vores cafe.

 • Fit&Sund Medarbejder (PBS)

  Ring for pris

  Medlemskabet til arbejdspladser, jobcenterbrugere m.fl. Dette medlemskab indrettes under en særlig aftale for hver arbejdsplads, jobcenter osv., der bestemmer hvilke særlige egenskaber, det pågældende medlemskab skal udstyres med.

bubblemedia