Velkommen til Fit&Sund
Ry

Fit&Sund Ry er et lyst hus fordelt på 2 etager med mange muligheder for at træne både individuelt og på hold. Vores mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

Hos Fit&Sund har vi et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, som gerne hjælper dig på vej uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand. Al instruktion og programlægning foregår ved enten EREPS 4 uddannede instruktører eller fysioterapeuter inklusiv mulighed for personlige træningsforløb. Vores træningsudstyr er for nyligt opgraderet til CYBEX kvalitetsmaskiner og frivægte, som optimerer din træning.

Vores store og lyse holdsal udbyder et bredt udvalg af holdtræning, ligesom man har mulighed for at brænde energi af i vores Indoor Cycling sal.
Med vores placering i naturskønne Ry er udendørs træning også en naturlig del af holdplanen.

Vores motto er Fit&Sund hele livet. Vores medlemmer spænder fra 11 år til over 90 år; men yngre børn må også gerne komme med mor og/eller far og fx træne en selvlavet cirkeltræning på vores frie områder.

I vores café er alle velkomne til at hygge sig med en kop kaffe og derved være med til at skabe et levende fællesskab i huset. Her er der især fyldt op med friske seniorer hver onsdag til seniorklub.

Hos Fit&Sund Ry finder du også proaktiv, som tilbyder fysioterapi med træning og behandling ved autoriserede fysioterapeuter. Bl.a. giver dette dig som medlem mulighed for 10 min. gratis konsultation ved behov.

God træning!

Johan Thorup Nielsen
Husleder

Johan Thorup Nielsen
Husleder
Johan Thorup Nielsen
 • 40 68 13 13

 • Ellemosen 9
  8680 Ry

 • Åbningstider:

  Hver dag kl. 5-23
 • Receptionsbemanding:

  Mandag-torsdag 16.30-19.30
  Fredag lukket
  Lørdag 9-12
  Søndag lukket
 • Se holdplan her

Faciliteter

 • Ry
 • Ry
 • Ry

Seneste nyt

Tilbud i Ry

Bliv medlem i Ry

Vi vil elske at have dig som medlem i Fit&Sund.

Se mere her

Præsentation af Fit&Sund

Præsentation af ExerciseLab

Find det perfekte medlemsskab til dit behov!

 • Fit&Sund Standard (PBS)

  299 kr./md.

  Vores mest almindelige medlemskab, der giver dig fuld adgang til styrketræning, masser af holdtræning, personlig introduktion og programlægning, fri gæstetræning hos andre Fit&Sund-huse og meget mere!

 • Fit&Sund Familie (PBS)

  899 kr./md.

  Fire personer fra samme husstand opnår alle samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Oprettelsesgebyret betales kun én gang for husstanden.

 • Fit&Sund Studerende (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund studerende giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Har du et gyldigt studiebevis, har vi en super pris til dig!

 • Fit&Sund Senior (PBS)

  249 kr./md.

  Fit&Sund senior giver samme medlemsrettigheder som standardmedlemmer. Derudover har du adgang til det unikke seniorfællesskab i vores SeniorKlub, som er en tryg og imødekommende social ramme omkring vores ældste medlemmers træning og hvor der bl.a. tilbydes særlig holdtræning samt sundhedsoplæg i vores cafe.

 • Fit&Sund Medarbejder (PBS)

  Ring for pris

  Medlemskabet til arbejdspladser, jobcenterbrugere m.fl. Dette medlemskab indrettes under en særlig aftale for hver arbejdsplads, jobcenter osv., der bestemmer hvilke særlige egenskaber, det pågældende medlemskab skal udstyres med.

bubblemedia