FitCamp - kun for kvinder

Bliv fit inden sommerferien

8 ugers FitCamp sammen med personlig træner og diætist. Der er i træningen fokus på at styrke og stramme kroppen op. 

Derudover er der 4 gange fælles kostworkshop hvor diætisten vil give gode råd til hvordan du kan sammensætte en sund kost - også i en travl hverdag. 

  • 16 x effektiv træning - vi bygger formen langsom op over de 8 uger.
  • 4 x kostworkshop med fokus på vaneændringer og kost ved diætist.
  • 4 x fedt- og muskelmasse vejninger, så du kan følge dine resultater igennem campen.
  • Medlemskab i Fit&Sund under forløbet

Opstart d. 14. april 2020 kl. 19.15 i Fit&Sund Dagnæs, Strandkærvej 87

Træning: tirsdag kl. 19.15 og torsdage kl. 16.50 

Kost og vejninger: i forlængelse af 4 træningsgange

Din investering i dig selv 2.195 kr.

JA TAK - jeg vil være FIT ! klik her for at sikre dig en plads

Udtalelser fra tidligere deltagere
Jeg har fået nye bekendtskaber. Jeg er blevet udfordret på min kondition og jeg elsker det. Jeg er kommet godt i gang med træning igen. Det hele er supergodt. Marianne er intet mindre end fantastisk og Mette ligeså, de ved bare alt og er virkelig gode til at gi mig en masse godt med i rygsækken
Rikke, 42 år

Jeg har fået troen på at jeg faktisk godt kan! Rigtig fed holdtræning med sjov og grin. Gode holdkammerater der vil en det bedste. Marianne og Mette er dygtige, de kan deres stof og vigtigst de kan formidle det. God energi og forstående tilgang.
Jeanette, 35 år

Jeg har fået regelmæssig træning + et godt skub i den retning med kosten. Det bedste er at vi har e  god og motiverende personlig træner og der er forskellige og vekslende øvelser. Jeg lærer at undgå at "falde" i med de usunde ting, derudover en del læring om de forskellige madprodukter. Både Marianne og Mette virker dygtige og engageret, hvilket gør utrolig meget godt for mit forløb.
Kate, 54 år

Jeg har lært meget ny træning-Cross Fit, HAR TABT MIG, lært at jeg kan mere end jeg regner med min kunstige skulder. Jeg kender Mette som diætist i forvejen og synes hun har en fantastisk holdning til mad/slankekure og ved hvor svært det er. Marianne er en virkelig dygtig coach, med uanede træningsmuligheder, et fantastisk humør, og måde at være på, hun holder mig kørende!
Marlene, 52 år

Motivation til træning, fedt fællesskab under træningen, overblik over kosten og skabt fokus på de to områder. Man bruger sig selv 110% til træning og er helt færdig bagefter.
Susanne, 34 år 

Det bedste har været at træne sammen med andre og have Marianne som træner:-) Spændende og inspirerende med kostworkshops. Glæde ved at komme i bedre form og dyrke motion. Jeg glæder mig til at komme afsted hver gang. Det er meget inspirerende, både kostworkshop og træningen. Jeg er glad når jeg går hjem efter træning, samvittigheden har det fantastisk.
Gitte, 47 år

JA TAK - jeg vil være FIT ! klik her for at sikre dig en plads

Vil du gerne høre mere? 

Så kan du komme til et uforpligtende informationsmøde tirsdag den. 31.marts kl. 17.00 i Fit&Sund Dagnæs. Her fortæller Marianne den personlige træner omkring forløbet og der er mulighed for at stille spørgsmål. 

Inden da kan du stille spørgsmål via fomularen herunder 

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia