AktivMødregruppe: 10 ugers træning & fællesskab for mødre på barsel i Skanderborg

Trænger du til at se noget lidt andet end hjemmets fire vægge? 

Til at mærke fællesskabet og til at bruge din krop aktivt?

Måske syntes du, at det kan være svært at finde tid til dig selv med et lille spædbarn – men her sætter du aktivt tiden af til DIG. Skift sammensuriummet af vådservietter, søvnmangel, gylp i håret og stofbleen på skulderen ud for en stund.

Det fortjener du - og husk på, at det der er godt for både dit mentale og fysiske velbefindende, er i sidste ende også til stor glæde for din baby og partner, som får en glad og mere overskudsfyldt mor med hjem!

Som nybagt mor, er det en meget omskiftelig tid for både krop og sind. Din krop har præsteret noget helt fantastisk – et lille menneske. Men den har også været igennem en kæmpe forandring i graviteten og måske har du svært ved at forholde dig til den nu. Som fysioterapeuter møder vi ofte nybagte mødre, der føler sig fremmede i kroppen, fordi de ikke har samme styrke og kunnen som inden graviditeten.

Med denne bootcamp, vil vi gerne skabe et rum, hvor du og din baby kan komme og føle jer helt trygge og taget godt hånd om. I vil blive en del af et stærkt fællesskab med andre mødre, der 110% kan snakke med om natamning, barnevognstræning og strækmærker.

På AktivMødregruppe får du:

  • Funktionel træning med smil på læben og opbakning fra hele holdet
  • Start -og slut In-body kropsanalyse
  • Ekstraordinært tilbud på 5 eller 10 klip til personlig træning og programlægning (20%)
  • Lukket facebookgruppe med plads til hvad end der rør sig i dit moderskab

Pris LIGE NU 2.595,-

Tilmelding online

Skulle du have nogen som helst spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på: 86 52 31 55 eller sende en mail til jeppe Ankerstjerne på ja@fitogsund.dk 

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din baby.

Venlig hilsen

____

Deltagerbetingelser og information:

Er du i forvejen medlem i Fit & Sund? Så bliver dit medlemskab sat på pause under forløbet. Opstartskonsultationen med diætist, kan bookes så snart du er tilmeldt og skal afvikles i perioden 7 dage før til 14 dage efter opstart. Opstartskonsultationen udgør 45 min inkl. vejning. Der medfølger en afsluttende konsultation på 15 min. som skal bookes i kalender, ved fremmøde til opstartskonsultationen. Der tilbagebetales ikke eventuelle resterende forløb eller klip og 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende. Tilmelding er bindende. Der tilbagebetales ikke camp-forløb ved evt. afbud undervejs. Først oprettelsesgaranti ved 5 tilmeldinger. Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, og en løsning ikke kan findes, tilbageføres det fulde tilmeldingsbeløb.