FitCamp

Et unikt træningsforløb for dig som ønsker overskud, energi og sjov motiverende træning i trygge rammer.

FitCamp er 8 ugers bootcamp, hvor alle kan være med. Fokus er at opnå mere styrke, bedre kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære.

Det er et lukket forløb med maks. 12 deltagere, og man behøver ikke at være medlem af Fit&Sund.

Alle kan deltage på FitCamp uanset niveau og tidligere træningserfaring. Vi tilpasser træningen til JER. Vi bruger blandt andet kettlebells, vægtstænger, træningsslynger (TRX) og mange andre spændende redskaber, som er med til at give dig en sjov og varieret træning samt en god gang sved på panden.

Det unikke ved dette forløb er, at du udover træning med to certificerede personlige trænere får råd og vejledning fra en kostvejleder (Ernærings- og sundhedsfaglig). Dermed vil der være optimale forhold på FitCamp, for at du kan opnå dit mål.

Det får du:

  • 8 ugers målrettet træningsforløb med to personlige trænere med flere års faglig erfaring
  • 2 kropsanalyser ved en kostvejleder, hvor du blandt andet får målt din fedtprocent og muskelmasse
  • 1 opstartskonsultation ved kostvejlederen + persontilrettet kostplan 
  • 16 x træning sammen med de andre tilmeldte
  • Du møder andre i samme situation og bliver del af et fællesskab, hvor vi støtter og inspirerer hinanden

Holdet er begrænset til 12 deltagere, så vi kan imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning.

Opstart:  mandag d. 19. august 2024 i Fit&Sund Risskov på Ådalsvej 27
 
Personlig trænere: Lasse Broberg og Regina Békés
 
Kostvejleder: Lasse Broberg
 
Pris: 2.995,- 
 
Personlig træning foregår:
Mandage og onsdage kl. 19.00-20.00
 
Vil du vide mere om FitCamp, så spørg os endelig.
Kontakt Jane på mail: jane@fitogsund.dk 
 
Tidligere deltagere siger om FitCamp
Vi spurgte nogle deltagere, hvad de syntes var bedst ved FitCamp. Her er deres svar.
 
Jeg er blevet opmærksom på, at kroppen kan presses til mere, end man selv lige tror. Sammenholdet har gjort, at det har været fedt at møde op hver gang, selvom man flere gange har været ekstra presset. Jeg føler mig meget stærkere fysisk. Jeg slår ikke længere mig selv i hovedet, hvis jeg har spist lidt slik eller bare kulhydrater.
– Anonym
 
At man bare får en pissefed fornemmelse, når man gør noget godt for sig selv. Fx træningen, spiser godt en hel dag. Det giver lyst til mere. Er blevet mere glad for at træne og vil super gerne udvikle mere på min krop og mine muskler.  
– Anonym
 
Hurtige resultater er ikke nødvendigvis de bedste resultater. Kvalitetsbevidst både omkring min kost og min træning. Den enorme glæde og det overskud, jeg har fået. Kompetent vejledning til at fortsætte kost og træning på egen hånd. Det har været skønt at opleve, at vægten ikke længere er vigtigst, men livsglæde og overskud er drivkraften!  
– Rikke J.
 
Min glæde ved at skulle træne – især efter en lang arbejdsdag med ondt i hovedet. Det hjælper på trætheden + mere energi. Bliver også igen bekræftet i, hvor vigtige gode kulhydrater er for min krop. 
Glæden og overskud til træningen. Planlægning af kost uden at beregne kalorier -> overblik over indhold, og hvad der er godt for min krop. 
Mærker efter, om jeg faktisk kan spise mere. 
– Anonym

Jeg har deltaget i FitCamp i efteråret, og det har været fantastisk.
Jeg er 48 år og har ikke dyrket sport i over 25 år. Jeg vidste, at jeg måtte i gang med at komme i form, da jeg dagligt har smerter i kroppen. Jeg var meget bange for, om mine små skavanker ville forværres. Især lider jeg af knæsmerter og rygsmerter.
Træningen var hård fra starten, og jeg troede flere gange, at jeg ikke kunne gennemføre den. Jeg følte mig taget meget alvorligt og individuelt.Jeg kunne mærke, hvordan min krop blev stærkere og stærkere, og med lidt kostændringer tabte jeg også en del fedt.
Jeg har fået mere energi og mod på at forsætte træningen. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg starter op igen snarest. Tak til jer begge for at motivere mig hver eneste gang. 

– Shanthi