Kom godt i gang efter kræftforløb

På vores hold for tidligere kræftpatienter fokuserer vi på en varieret træning under supervision fra en fysioterapeut, hvor vi kombinerer forskellige træningsformer for at give dig en helhedsorienteret træningsoplevelse. Vi tilpasser træningen til dit niveau, så du udfordres på en måde, der passer til dig.

Vi starter altid med en opvarmning, hvor vi øger din generelle bevægelighed og smidighed. Derefter går vi i gang med en kombination af konditions-, styrke- og balanceøvelser, som varierer fra træning til træning. Dette betyder, at du vil opleve en bred vifte af forskellige øvelser og træningsmetoder i løbet af din træningsoplevelse.

Vores mål er at hjælpe dig med at genopbygge din styrke og sundhed efter din kræftsygdom på en sjov og udfordrende måde. Vi sørger for, at der er smil på læben og High Fives til alle, og efter træningen kan du slappe af med en kop kaffe og en sludder med de andre deltagere.

Du kan deltage på vores hold for kun 20 kr. pr gang, som går til Kræftens Bekæmpelse, som er en vigtig organisation i kampen mod kræft. Vi ser frem til at se dig på holdet og hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Træningsdagene vil være følgende:

Træningsdato og tidspunkt variere

Tilmeld dig her: https://fitogsund.nemtilmeld.dk/899/