Mama hold

Efterfødsels- og graviditetstræning for mor og barn

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke og mere energi som gravid eller nybagt mor på barsel? Så er vores mor og barn-hold, Mama Hold, det rette hold for dig.

Som gravid eller mor på barsel, kan det være svært at afse tid til sig selv, træning og motion. På holdet får du træning sammen med andre gravide og nye mødre, træningen vil hjælpe dig til at få og beholde en vedvarende sund hverdag. Og det foregår alt sammen, mens du er sammen med dit barn. På holdet vil der blive brugt egen kropsvægt, samt udstyr som TRX/MobileFit og vægte bl.a. Kettlebells og bodypump sæt.
Vi anbefaler du har deltaget på et efterfødselsforløb inden, hvis du har født, eller tidligst efter godkendt 8 ugers lægekontrol.

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Du kan parkere barnevognen lige ude foran træningsrummet. Husk, at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

  • Træner de berørte områder før, under og efter graviditet
  • Fokus på opspænd, knibeøvelse, og kombineret med funktionel træning
  • Forbedret styrke og kondition.  

Det er vigtigt at træne før, under og efter graviditet. Derfor tilbyder vi Mama-hold, hvor du træner med andre mødre/gravide med træning.

Træning: Holdet køre alle fredage (fra d. 4/3) kl. 08.45 til 09.45

Du booker holdet via holdplanen i din Fit&Sund-app eller på hjemmesiden