PowerCamp

PowerCamp er til dig, der gerne vil nå nye højder med din styrke!

Campen er opbygget ud fra aspektet om, at både de store og små muskler har brug for at blive trænet for at få dig i den stærkeste form.

Tilmeld dig online her

Du vil få kompetent træning af to personlige trænere, Mads & Agnethe.

Mads underviser i holdsalen og har fokus på teknik, mens han udfordrer dig på tunge løft, TRX og cardio- baserede øvelser. Mads specialiserer sig i Calisthenics og det vil også være en del af træningen.

Agnethe underviser Pilates i reformer-salen, som vil være en blanding af matwork og reformer. Her er fokus på vejrtrækning, korrekt muskelrekruttering og kropsbevidsthed. Du vil opdage muskler, som du ikke vidste var der og som gavner dig til al anden træning!

Vi tror på, at alsidig træning er nøglen til at låse op for dit potentiale til en sundere & stærkere krop.
Vi vil have dig til at træne smart, kende din krop og øge din styrke, mobilitet og udholdenhed.

Dine undervisere:

Mads Storgaard er uddannet personlig træner fra Paul Petersens Idrætsinstitut og pædagog med idrætsfaglig fokus. Han har bevæget sig hele livet igennem og her kan nævnes yoga, kampsport og styrketræning. Det har givet ham en forståelse for, hvor vigtigt det er at bevæge sig alsidigt for at holde kroppen sund og stærk.

Agnethe Vendel er uddannet fitnessinstruktør, men har i løbet af de sidste 4 år fokuseret på Pilates som træningsmetode. Hun er BASI-uddannet Pilates underviser og arbejder med rehabilitering, personlig træning og holdtræning. Bevægelse og en stærk funktionel krop har også været væsentlig for Agnethe, som både har været elite håndboldspiller og taget en danseuddannelse. 

Det får du:

16 x timer med intens og målrettet træning (8 træninger i reformersal, og 8 træninger i holdsal).
1 lukket facebook gruppe, hvor vi inspirerer hinanden

Praktisk:

Kontakt Mads Storgaard for yderligere information omkring opstart og træningsdage.

Tilmelding og information:

Tilmeld dig online her

Mads Storgaard: tlf. 81616415, mail: albertslund@fitogsund.dk

Begrænset antal pladser!