Reformer

Træning på Reformer er funktionel træning, som toner og træner hele kroppen og er anderledes end alt anden træning, du har prøvet.
Reformeren består af et system af fjedre, stropper, glidende bænk og en fodbarre, der belaster alle kroppens muskler. Med din egen kropsvægt og Reformerens fjedre giver det dig en effektiv modstandstræning, hvilket udfordrer og øger din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Øvelserne foregår både liggende på ryggen, maven, knæene samt siddende og stående.

Der kan laves mange forskellige øvelser på Reformeren, og træningen vil være ganske intens og effektiv. Reformeren er kendt for at gøre dine muskler lange, slanke, smidige og stærke.
"Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det, og efter 30 gange har du en ny krop" – Ifølge Joseph Pilates, som opfandt Reformeren.
Instruktørerne er alle uddannede som Reformerinstruktør, og med et maksimalt deltagerantal på 11 på hvert hold er der plads til at have fokus på den enkelte, så alle deltagere får maksimalt ud af træningen.

  • Forbedrer kroppens core-muskulatur
  • Forbedrer smidighed & balance
  • Øger kropsbevidsthed
  • Skånsom træning

Alle kan træne og få udbytte af træning på Reformeren. Fjedrene og dermed belastningen kan let justeres, så det passer til dit niveau.

Vores reformer & yogahold er forbeholdt vores medlemmer på et sølv medlemskab. Der tilbydes også klippekort til reformer & yoga. Klippekort er et tilbud til medlemmer, som ikke er på et sølv medlemskab, eller personer som ikke er medlem hos Fit&Sund Albertslund.

Klippekort til Reformer:

Klippekort

Pris

Prøvetime 

GRATIS (ring for booking)

1 klip

kr. 130,-

5 klip

kr. 600,-

10 klip

kr. 1.000,-

20 klip

kr. 1.700,-

Køb klippekort her