Fit&Sunds værdier, mission og vision

Fit&Sunds værdier

Fysisk, social og mental sundhed er det udbytte vores medlemmer og sundhedsbrugere kan forvente ved at besøge Fit&Sunds fitness- og sundhedshuse. Det er vores produkt.

Viden er forudsætning for at sikre udbyttet (vores produkt) for vores medlemmer og sundhedsbrugere samt for at kunne levere den høje kvalitetsstandard, vi ønsker at garantere.

Nærvær er måden, hvorpå vi leverer vores produkt. Vores fornemme opgave er at fremme relationer i mødet med vores medlemmer og sundhedsbrugere og at facilitere fællesskab omkring træning og sundhed.

vores-vision/symboler_horisontalt_4f.jpg

Fit&Sunds mission

Fit&Sund skaber gode oplevelser for vores medlemmer og sundhedsforbrugere i alle aldersgrupper.

Fit&Sund-husenes lokale teams tager imod vores medlemmer og sundhedsforbrugere i indbydende, moderne fitness- og sundhedshuse, der via fællesskab omkring træning og sundhed bidrager til sunde, bæredygtige, glade lokalsamfund.

Vores kædeorganisation består af fitness- og sundhedsprofessionelle og sundhedsentreprenører, der konstant udvikler sig selv og vores lokale teams til at drive stærke fitness- og sundhedsforretninger.

Fit&Sunds vision

Vores vision er, at Fit&Sund i 2026, med min. 65 Fit&Sund-huse og -studier, skal være det ledende skandinaviske brand og kædeorganisation inden for etablering og drift af fitness- og sundhedshuse.

Vi vil i samme periode udbygge Fit&Sunds forretningsmodel med en endnu stærkere digital og virtuel forbrugerplatform, der placerer Fit&Sund centralt i forbrugerens digitale sundhedsøkosystem, permanente udendørstræningstilbud samt nye sundhedsfagområder. Vi vil være det foretrukne ’tredje sted’ i vores medlemmers og brugeres liv efter hjem og arbejde.

Som fundament for vores fælles rejse som kæde ønsker vi med vores lokale teams at skabe branchens mest motiverende arbejdsplads og ét team på tværs af Fit&Sund-husene, der dyrker og værdsætter kollegialitet, tværfaglighed og udvikling inden for eksisterende og nye fagområder.

Fit&Sund vil frem imod 2026, lokalt og på kædeniveau, være brancheleder inden for aktivt medborgerskab og således gå forrest mht. miljø- og sundhedsmæssig bæredygtighed, grøn omstilling, inklusion og ligestilling. Vi vil bidrage aktivt til at gøre vores lokalsamfund sundere, grønnere og mere bæredygtige gennem vores huses og studiers lokale trænings- og sundhedsfællesskaber.

Info om opsigelse af medlemsskab hos Fit&Sund kan findes her

bubble