SUND vane

SUND vane er et 12-ugers forløb med vægt- og vaneændring i samarbejde med en autoriseret diætist og vanecoach

Opstart 27. januar 2020


Ønsker du...

aarhus-c-karupvej/sund/punktform-hjerte.png sund tilfredshed, glæde og velvære – uden løftede pegefingre, forbud eller regler?

aarhus-c-karupvej/sund/punktform-hjerte.png sund samvittighed og sund vægt?

aarhus-c-karupvej/sund/punktform-hjerte.png sundt og afbalanceret forhold til mad?

Så kan SUND vane-holdet være et rigtig godt sted at starte. Her får du både professionel vejledning fra en autoriseret og erfaren diætist og vanecoach samt støtte gennem hele forløbet til at holde kursen mod dit mål.


Opnå velvære og en sund livsstil

SUND vane handler primært om at opnå velvære og glæde gennem en sund livsstil, fx via nye vedvarende sunde vaner og en fornuftig tilgang til mad og drikke. Det handler altså ikke kun om, hvad der er sundt, men også det praktiske og svære – selve handlingerne og vanerne.

Mange siger: ”Jeg skal bare tage mig sammen,” men får det alligevel ikke gjort. I hvert fald ikke over en længere og vedvarende periode. Men dette ændrer vi på NU!


Tilmeld dig SUND vane her

 

Forløbet inkluderer

 • Støtte og vejledning fra en kompetent og autoriseret klinisk diætist og vanecoach herunder en personlig kostplan og kostvejledning

 • Grundlæggende viden om kost og ernæring uden sundhedsfanatisme 
 • En fantastisk værktøjskasse fuld af redskaber til at tackle dine daglige udfordringer, bl.a. trøste-/hyggespisning, træthed, overspisning, selvsabotage, dårlig samvittighed samt at finde vej gennem  sundhedsjunglen

 • Et lukket hold med 7 undervisningsgange med råd, vejledning og sparring 

 • Periodiske vejninger samt fedtprocent- og taljemålinger ved hvert møde

 • Evnen til både at kunne vælge til og fra i særlige situationer

 • Mentale strategier til at fastholde motivationen og vægttabet – vedvarende!

 • Inspiration til nem, mættende og lækker mad

 • Lukket facebookgruppe med ugentlig aktivitet, kommunikation og tips

 • Sparring og inspiration fra andre personer i lignende situation, hvilket motiverer og bidrager til succes!

 

Emner du vil gennemgå

 • Hvad skal jeg spise? (ALT)

 • Indkøb + hverdagens udfordringer

 • Social spisning og sociale udfordringer

 • Psykisk sult – at spise på følelser

 • Mæthed og mindfuldness og meget mere

 

aarhus-c-karupvej/sund/jane-dec-2018---frit-500x.pngOm diætisten

Jane Agergaard, som står for SUND vane-forløbet, er autoriseret klinisk diætist samt vanecoach og overspisningscoach.

Hun har omfattende erfaring med børn, voksne og ældre inden for alle former for kostvejledning, foredrag, undervisning, madlavningskurser, træningsinstruktion m.m.

Jane går meget op i at videregive konkrete redskaber, så du kan tackle dine udfordringer i hverdagen.

 

Tilmeld dig SUND vane her

 

Næste holdstart

Mandag den 27. januar 2020 kl. 18.45 - 20.00 samt på følgende mandage:
3/2
17/2
2/3
16/3
30/3
14/4

 

Hvor

Forløbet foregår ved Fit&Sund på Karupvej 2C, 8000 Aarhus C. Der er gratis parkering – husk at sætte P-skiven.

 

Pris

Early Bird: 1.995 kr. Gælder t.o.m. 8/1.
Normalpris: 2.495 kr.

Ønsker du individuel kostvejledning under eller efter gruppeforløbet, har du mulighed for at få op til 50% i tilskud fra Sygeforsikringen "danmark".
Tilmelding og spørgsmål

Du kan tilmelde dig SUND vane online ved at trykke her.

Har du spørgsmål, kan du skrive til vores diætist Jane Agargaard på: aarhus@proaktivdiaetist.dk

 

Tidligere deltagere siger om SUND vane

"det er især på grund af Janes store kompetence, empati og positive energi, at jeg står her 3 måneder senere som en sundere, stærkere og gladere udgave af mig selv"

Endnu engang tak for 3 meget produktive måneder! Jeg har virkelig fået noget ud af det! Tidligere på året var jeg så heldig at vinde et 12-ugers SUND-forløb her hos proaktiv diætist v. Jane Agergaard. Det skulle vise sig at være noget at det bedste, der er hændt mig i lang tid!

aarhus-c-karupvej/sund/mia-sund-vane.pngIkke blot har jeg tabt hele 9 kilo, men det er sket ved mindre justeringer i kosten – og helt uden forbud! Jeg har lagt den dårlige samvittighed på hylden og fokuserer nu i stedet på at prioritere de ting, jeg elsker, i fornuftige mængder og på at nyde mine måltider! Dét, at forløbet byder på et samspil mellem det fysiske og det mentale helbred, på empati og tålmodighed frem for det mere kendte gulerod/pisk, giver virkelig redskaber til refleksion og varige positive ændringer.

Jeg føler mig utrolig privilegeret over at have vundet dette forløb, og min tanke var da også ,da jeg fik det, at nu var det nu! Jeg følte mig forpligtet på vegne af alle de andre håbefulde deltagere og af mit ønske om at skabe en positiv forandring i min hverdag!

Jeg følte mig utrolig motiveret fra dag 1 i forløbet, og det er især på grund af Janes store kompetence, empati og positive energi, at jeg står her 3 måneder senere som en sundere, stærkere og gladere udgave af mig selv. Jeg har mere energi, overskud og er blevet bedre til at lytte til mig selv, og hvad jeg har brug for!

Tusind tak for et fantastisk forløb og for at give mig det skub, jeg havde brug for til at ændre min hverdag til det bedre!

- Mia

 


Bemærk: Følgende er gældende for proaktiv diætist/Fit&Sund: Der tilbagebetales ikke eventuelle resterende forløb eller klip, og 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende ved køb i proaktiv diætist. Ingen fortydelsesret. Tilmelding er bindende. Vi tilbagebetaler ikke camp-forløb.

 

Gå tilbage

Vælg dit hus


Del dette med dine venner

bubblemedia